Krajem 2007. godine postali smo vlasnik Kluba Satelit, kompletno ga renovirali i u cilju pružanja maksimalnog komfora gostima, prilagodili ga svim standardima visoke kategorizacije.

Klub Satelit je do danas ugostio vise od 20.000 zadovoljnih gostiju i 2014. godine dobio prestižnu nagradu iz oblasti turizma i ugostiteljstva „BIZNIS PARTNER 2014“. Takodje 2017 godine kompanija Satelit Premium Group u čijem je vlasništvu i sam Klub Satelit Zlatibor, osvojila je i nagradu „BIZNIS PARTNER 2017“ iz oblasti zdravstveno-terapeutskih proizvoda.

Objekat nudi smeštaj koji odgovara visokim zapadnim standardima uz tradicionalnu domaćinsku atmosferu. Uspeh Kluba Satelit je krunisan međunarodnim priznanjem na seminaru u Madridu oktobra 2008. godine gde je Klub Satelit uvršten u svetsku ponudu objekata visoke kategorije.

Uz podršku Turističke organizacije Zlatibora strani turisti uveliko pristižu. Na ovaj način smo pokazali kako može da se promoviše domaći turizam jer je ponudu da poseti Srbiju dobilo preko sedam miliona porodica u svetu.

TOP