Spa centar

MORE NA PLANINI – JEDINSTVENI SPA CENTAR NA ZLATIBORU – BESPLATAN ZA GOSTE OBJEKTA!

Unutar zgrade nalazi se kompletno renoviran SPA centar koji vam nudi sve što vam je potrebno kako biste u potpunosti opustili um I telo.

Korišćenje spa centra (bazen, sauna, đakuzi) besplatno je za goste objekta i dostupno od 09-23h svakog dana.

ZATVORENI BAZEN:

Mi brinemo o zdavlju i raspoloženju naših klijenata. Stoga, od sada možete uživati u slanoj vodi u zatvorenom bazenu u okviru spa centra. Temperatura vode prelazi 30 stepeni, što je čini izuzetno zdravom i prijatnom za telo, preporučuje se za sve uzraste.

Nema više hlora, bakterija, crvenih očiju za vreme kupanja, takođe koža postaje mekša i ne suši se. 

Opustite se u Klubu Satelit i spojite svež planinski vazduh sa efektima slane vode baš kao da ste na moru. Pored bazena je kamin gde možete provesti nezaboravne momente sa svojim voljenima, konzumirajući odabrana vina iz našeg širokog asortimana.

SAUNA:

Saune se koriste širom sveta s ciljem poboljšanja zdravlja, uživanje i relaksaciju. Znojenje tela koje se dogadja tokom boravka u sauni oslobadja telo od štetnih materija i toksina, jača imuni sistem, opušta telo od napetosti i stresa. Boravak u sauni učiniće da se osećate zdravije i življe.

ĐAKUZI:

Hidromasažeri i topla voda u noćnim satima, sa finim ohladjenim koktelom ili šampanjcem su najbolje rešenje nakon sumraka, bilo da su u pitanju zaljubljeni parovi ili prijatelji... Takodje je idealno i za zimske dane s obzirom da je temperatura vode u kadi 35 stepeni.

Jacuzzi je terapija i opuštanje.

OTVORENI ĐAKUZI:

Uživajte u novom ĐAKUZIJU NA OTVORENOM! Neverovatan pogled uz specijalan koktel ili kaficu učiniće vaš boravak u Satelitu nezaboravnim

MASAŽE:

U našoj ponudi su različite vrste masaža, kao sto su opuštajuća, sportska, anticelulit i opuštajuća masaža stopala.

Kako bi se oporavio duh i okrepilo telo postoje kvalitetni kozmetički tretmani.

Ukoliko spadate u grupu radoholičara, ukoliko je vaš posao stresan, ne jedete redovno, sedite dugo ispred kompijutera, pušite i gojazni ste, doslo je vreme da usporite tempo i pomognete svome telu da se oporavi. KAKO DA PROMENITE NAVIKE? PRIJAVITE SE ZA ANTISTRES PROGRAM U KLUBU SATELIT!

Naravno, nismo zaboravili naše najmlađe posetioce, kao ni njihovo zadovoljstvo koje je takodje jedan od naših prioriteta. Zato smo dizajnirali i napravili veselu igraonicu gde, dok vi uživate, deca se mogu prepustiti zabavi, družiti se i igrati. I to nije sve, jer vaša deca na recepciji objekta mogu dobiti i kutiju igračaka za vašu sobu ili apartman.

  • Opuštajuća masaža – blaga, prijatna masaža koja pruža opuštanje tela i reguliran protok energije. Ima za cilj negu tela kako bi se podigao opšti nivo zdravstvenog stanja. Ona služi za prevenciju stresa i umora kao i za relaksaciju mišića. Može da pokrije čitavo telo ili pojedine delove (noge, stopala, ledja, ruke, stomak, grudi, vrat i lice)
  • Sportska masaža – ubrzava proces eliminacije kiselina koje nastaju tokom rada mišića i omogućava brz oporavak istih. Takođe smanjuje mogućnost akumulacije mlečne kiseline koja se vremenom kalcifikuje, što može izazvati mišićnu napetost pa čak i bol. Sportska masaža ubrzava oporavak nakon treninga, ali takođe mišići se mogu i pripremiti za trening grejanjem i istezanjem. Ova masaža se preporučuje spotistima, kao i amaterima.
  • Anticelulit masaža – Celulit je nešto čega svaka žena želi da se reši. On nije sam estetski već može predstavljati i zdravstveni problem, posebno ukoliko je prisutan duži vremenski period. Pored eliminacije slojeva celulita, ova masaža blagotvorno deluje na poboljšavanje cirkulacije.
  • Opuštajuća masaža stopala – vrši se pritisak na tačke na stopalu koje su povezane sa organima u telu. U teoriji svaka tačka na telu je direktno povezana sa jednim delom stopala. Ova masaža deluje izuzetno opustajuće, specijalno za one koji porovode dosta vremena na nogama, i može pozitivno delovati na specifične organe u telu.
 
TOP