Poštovani, jako smo zadovoljni i ljubazno ugošćeni. Prijatno osoblje i g.šef su se potruduli da se osećamo kao u bajci.
ZADOVOLJNI GOSTI IGOR I MILA, Šanac

Atmosfera je divna. Sve je na profesionalnom nivou, uredno i čisto, osoblje je izuzetno ljubazno. Apartman je divan i moderan, sa prelepim tapetama. Doručak je raznovrstan, na evropskom nivou. Svidela nam se i Spa zona.Prednost je što je posedujete. Sauna je super. Dobra stvar je što radi 24h. Moj mali predlog: uvedite mini teretanu (trake i bicikl). Uživali smo u masažama, pohvala za maserku Biljanu. Ostanite tako ljubazni i predusretljivi, a mi ćemo se rado vraćati.
LJILJA SAVIĆ

Boravak u Klubu Satelit će nam ostati u izvrsnom sjećanju. Osoblje je izuzetno ljubazno, uvijek na usluzi, nasmijano i jako prijatno. Hrana u restoranu je fantastična, kuvaru/kuvarici sve pohvale. Sobarice su jako diskretne (samo smo primjetili čiste sobe, a njih ne). Smještaj je super. Sve u svemu, rado ćemo vas preporučiti svima i nadamo se da ćemo se opet vidjeti. Sve najbolje.
PORODICA BOLJANOVIĆ

Proveli smo četiri nezaboravana dana u ovom hotelu uprkos lošem vremenu. Sve pohvale i preporuke za osoblje i uslugu. Sigurno ćemo opet biti vaši gosti sa zadovoljstvom.
PORODICA MARKOVIĆ

Poštovani, htjeli smo samo da Vam se zahvalimo, sa malim zakašnjenjem, na gostoprimstvu i ljubaznosti Vašeg osoblja. Bilo nam je zadovoljstvo boraviti u Vašem klubu i moramo priznati da smo prezadovoljni, kako smještajem, gastronomskom ponudom, tako i najviše ljubaznošću i gostoprimsvom Vašeg osoblja. Biće nam drago u budućnosti provesti naš odmor kod Vas. Srdačan pozdrav iz Banja Luke. Danijel i Božana Došlov
DANIJEL I BOŽANA DOŠLOV

Odličan tretman osoblja prema nama, apartman je bio čist i udoban. Sve je bilo perfektno. Hrana u restoranu je odlična.
DAVID STAMENOVIĆ

Vrlo lepo mesto, ljubazno osoblje, jednom recju jako korektno mesto za odmor.
DRAGAN MARKOVIĆ

Upravo se vratili, prepuni utisaka. Zlatibor je fantastičan, a Klub Satelit još bolji. Apartman je predivan,osoblje ljubazno ali ne nametljivo. Atmosfera veoma prijatna i opuštena, lepše nego kod kuće. A tek doručak-pravi domaćinski: kajmak i pršuta i ostale đakonije pravih majstora. Jedva čekam proleće da budem ponovo njihov gost.
ANA

Takodje sve preporuke i od mene.
ALEKSANDAR ČUČIĆ

Bila, videla, uživala i idem ponovo u aprilu!!!
VESNA SAVIĆ

Za preporuku!
VESNA MICIC

Sve je bilo prelepo, i više od očekivanog...
IVANA TODOROVIĆ
TOP