Paraglajding na Zlatiboru

paraglajding280x170

Izuzetno smo srećni sto Vam Klub Satelit Zlatibor, pored uživanja u prelepom ambijentu našeg dvorca i izletima koje organizujemo, možemo ponuditi još jedno nesvakidšanje iskustvo - PARAGLAJDING NA ZLATIBORU.

U organizaciji KLUBA SATELIT ZLATIBOR & PARAGLAJDING ŠKOLE ,,AVIS,, Vaš san o letenju moše postati stvarnost. Paraglajding je najnovija grana vazduhoplovnog sporta u svetu pa i kod nas, na milione poklonika ovog predivnog sporta u celom svetu uživa u čarima letenja.

Poletite paraglajderom sa Čigote na Zlatiboru i uživajte u prelepoj prirodi iz perspektive koja se pamti čitav život. Za vas organizujemo prevoz od hotela do poletišta, nezaboravan let sa licenciranim pilotima za tandem letove i DVD snimak.

Jedriličarski Klub ,,AVIS,, - Zlatibor osnovan je 2002. sa ciljem da nastavi bogatu tradiciju započetu još davne 1935. Kada je na Zlatiboru osnovana prva jedriličarska škola. Bezbednost leta je na veoma visokom nivou zahvaljujući: strogim propisima, iskusnim i licenciranim letačima, registrovanim terenima, profesionalnim pristupom i dobrom organizacijom od strane AVIS tima.

TOP