Apartman Residence B19 i B22

Apartman B22 ima dva francuska ležaja, dok B19 ima jedan francuski ležaj i jedan single bed.

Apartman B22 je veličine oko 70 kvadrata. Nalazi se u rezidencijalnom delu u blizini glavne zgrade Kluba Satelit Zlatibor, pri samom skijalištu na padini Obudovice. Gosti koji imaju priliku da budu smešteni u ovom apartmanu imaju na raspolaganju najsavremeniji nameštaj i  tehniku: Ne propustite da uživate u najsavremenije opremljenom i komfornom apartmanu LCD televizor, DVD, Mini Bar, Wi-fi internet i još mnogo detalja. Koriste restoran i SPA centar u glavnoj zgradi a apartman se redovno održava i čisti kao i ostali apartmani u sistemu Kluba Satelit.

Ne propustite da uživate u najsavremenije opremljenom i konfornom apartmanu koji kombinuje sve čari "Mesta sa dušom" i pogledom kroz prozor na prirodne lepote Zlatibora sa najnovijim standardima gradnje i arhitekture.

TOP
Dobrodošli na nas sajt! Da bi stranicu mogli da Vam prikažemo na optimalan način koristimo kolačiće. Ukoliko ne prihvatite korišćenje kolačića, neki delovi sajta Vam možda neće biti dobro prikazani. Daljim korišćenjem stranice izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića
Više informacija Prihvatam Odbijam