HRONO KAMP - KLUB SATELIT ZLATIBOR

logo gifing white
 • 100% USPEŠNOSTI U REGULISANJU TELESNE TEŽINE Ukoliko se korisnik pridržava programa
 • VIŠE OD 90.000 ZADOVOLJNIH KORISNIKA
 • PRVI LICENCIRANI HRONO RESTORAN U SRBIJI
 • ZAKAŽITE VAŠ TERMIN I POBOLJŠAJTE VAŠE STANJE ODMAH
 • SERTIFIKUJTE VAŠ HOTEL ILI RESTORAN PO OVOM PROGRAMU
 • KONTAKT: KLUB SATELIT ZLATIBOR 063/333-443

DR GIFING HRONO KAMP PAKETI

 
Specijalni paketi za boravak, specijalnu ishranu, edukacije, aktivnosti, savete, programe, analize i konsultacije
100% USPEŠNOSTI U REGULISANJU TELESNE TEŽINE!
POBOLJŠAJTE VAŠ NAČIN ŽIVOTA UZ SPECIJALNE PAKETE!
Ovaj program ishrane sa preko 90 000 zadovoljnih korisnika, motivisaće vas da u cilju postizanja željene težine, obnovite kondiciju i što je najvažnije - da naučite da živite drugačije - aktivno i zdravo.
Specijalno koncipiran program u trajanju od 4, 7 ili 16 dana siguran je i efikasan način za regulisanja telesne težine, pruža poželjne efekte po zdravlje ali je i ujedno samo prvi korak u potpunoj i trajnoj kontroli težine.
Zato iskoristite specijalnu priliku da se detaljno upoznate sa novim i zdravijim načinom ishrane i stila života, i ujedno odmorite i osvežite na planinskom vazduhu.
doktorka
U zajedničkom projektu podržanom od Privredne Komore Zelene Srbije PKZS otvoren je DR GIFING CENTAR u KLUBU SATELIT NA ZLATIBORU. Veliko je interesovanje kako turista tako i stanovnika Zapadne Srbije za ovim programom koji donosi odlične rezultate u korigovanju telesne težine, poboljšanju opšteg stanja organizma, ali i kod zdravstvenog stanja zbog stresa kojem smo svi svakodnevno izloženi.

ZDRAV STIL ŽIVOTA - PROGRAM ISHRANE DR GIFING

Centar za preventivnu medicinu i program ishrane dr Gifing osnovan je 2003. godine i bavi se preventivnom medicinom, kao i antiejdžing medicinom tj. usporavanjem procesa starenja organizma. Više od deset godina rada posvetili smo prevenciji gojaznosti i metaboličkih poremećaja. Program ishrane dr Gifing je rezultat višegodišnjeg iskustva u praksi i školovanja u najpoznatijim svetskim zdravstvenim centrima kao i saradnje sa čuvenim stručnjacima iz domena antiejdžing medicine. Prvi je takve vrste.
Pobedite kilograme

Ishrana zasnovana po principima dr Ane Gifing daje brze rezultate i omogućava trajnost postignutih efekata. Jedinstven je po tome što pomaže svakom pojedincu da istovremeno ostvari idealnu težinu i ojača imuni sistem. Bazira se na pravilnom unosu hrane u vreme kada se ona može na najbolji način iskoristiti u cilju stvaranja energije, a ne masnih depoa. Već za 10 do 30 dana programa, povišene vrednosti holesterola, triglicerida i šećera se dovode u normalu. Doktorka Ana Gifing  je čitavu deceniju svoj program hrono ishrane usavršavala, a  postignuti rezultati su ga svrstali među vodeće programe zdrave ishrane. 
Siti a vitki
Program  ishrane dr Gifing je metoda namenjena svim starosnim kategorijama oba pola, bez obzira na zdravstveno stanje, s ciljem regulisanja telesne mase do njene optimalne vrednosti i normalizovanja biohemojskih parametara organizma. Bez puno muke za kratko vreme možete da naučite principe Hrono ishrane i pravilno kombinovanje različitih namirnica koje možete primeniti i unutar svoje porodice. Program ne podrazumeva brojanje kalorija, merenje namirnica i ograničavanje unosa hrane.
Trajno rešenje za metaboličke poremećaje
Na najkomforniji način, bez gladovanja svako može da ostvari željenu telesnu težinu, bez bojazni da će da ugrozi zdravlje.  Primenom programa hrono ishrane nikada se ne javlja takozvani jo-jo efekat (gubljenje i vraćanje kilograma), a metabolički poremećaji se trajno rešavaju. Isto tako program za dobijanje mase je sve popularniji u našem centru, jer nam se za pomoć obraćaju i oni koji pate od neuhranjenosti. 
Ishrana po meri svakog pojedinca
U okviru dijagnostičkog  centra koji primenjuje program ishrane dr Gifing obavljaju se neophodne analize u cilju utvrđivanja postojećeg zdravstvenog stanja. Sastav tela se meri na najsavremenijim In Body aparatima. Primenjuje se indirektna kalorimetrija kako bi se precizno ispitalo koju vrstu hrane organizam svakog pojedinca troši kao ’’pogonsko gorivo’’. Višemesečni konsultativni pregledi i kontrole prate postignute rezultate. Pre primene programa  ishrane dr Gifing izuzetno je važan deo pregleda je test intolerancije na hranu. Određuje se metodom merenja biofizičkih impulsa tela koja izuzetno precizno iscrtava mapu zdrave ishrane za svakog čoveka ponaosob. Tim lekara preporučuje određene kombinacije antioksidanasa, minerala i aminokiselina, isključivo prema rezultatima ciljanih dijagnostičkih procedura. Od osnivanja Centra dr Gifing pa sve do danas poverenje našem stručnom timu ukazalo je više od 90.000 korisnika
Jedinstven program ishrane sa preko 90 000 zadovoljnih pacijenata. Pomaže u postizanju idealne telesne mase, poboljšanju biohemijskih parametara krvi, dovodi do smanjenja/prestanka zdravstvenih problema.
Ponuda u okviru hrono kampa:
 • Analiza sastava tela
 • Test intolerancije
 • Nutricionistički pregled
 • Osnovni metabolički pregled
Sistem programa:
 • Individulni program uravnotežene ishrane
 • Neinvazivna dijagnostika IN BODY, MORA SUPER
 • Individualni protokol suplementacija
Program mogu da koriste:
 • Gojazni
 • Pothranjeni
 • Trudnice
 • Dijabetičari
 • Sportisti
Pokrovitelj rada savetovališta - Kancelarija za razvoj i osnivanje MMSPP-a na lokalnom nivou u Zlatiborskom Okrugu.
Kancelarija obavlja preliminarne razgovore sa MMSPP-ima i potencijalnim preduzetnicima i prima zahteve. Stručni odbori PKZS-a u Beogradu rade evaluaciju i obradu zahteva i pripremu predloga pa na svake dve nedelje angažovani stručnjaci dolaze u Kancelariju na Zlatiboru i imaju intervjue sa MMSPP-ima ili potencijalnim preduzetnicima, gde im daju konkretne predloge za razvoj novih usluga, savete za ekonomske mere i pružaju svu stručnu pomoć. U okviru kancelarije će raditi i hrono kancelarija koja će raditi besplatnu obuku za program hrono ishrane, za merenje i analizu svih procesa bitnih za metabolizam. U programu će biti analiza telesne kompozicije, određivanje netolerancija na određene namirnice, provera i ispitivanje teških metala i oligominerala. Ceo ovaj program se obavlja kao nova vrsta usluge u okviru HOREKA članova i kao deo postojećih usluga velnes i sportskih programa za turističke posetioce. Prva tri meseca je promocija rada kancelarije za konsultacije – podrška, stručna pomoć, logistika, edukacija – i ove usluge se neće naplaćivati.
TOP
Dobrodošli na nas sajt! Da bi stranicu mogli da Vam prikažemo na optimalan način koristimo kolačiće. Ukoliko ne prihvatite korišćenje kolačića, neki delovi sajta Vam možda neće biti dobro prikazani. Daljim korišćenjem stranice izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića
Više informacija Prihvatam Odbijam