Tornik

tornik280x187

Ako volite planinu i skijanje a do sada niste imali prilike da posetite Tornik i isprobate sve što ovaj ski centar nudi profesionalnim skijašima i ljubiteljima dobrog skijanja sada je prava prilika da rezervišete vaše mesto u Klubu Satelit Zlatibor nedaleko od ovog ski centra.

„Tornik" se nalazi na nadmorskoj visini od 1.110 - 1.490m, 9 km od turističkog centra Zlatibor. Kapacitet skijališta je oko 5.400 skijaša na sat. Opremljen je sa šestosednom žičarom, kapaciteta 3.000 skijaša na sat, dva ski lifta tipa ”sidro”, ukupnog kapaciteta 2.400 skijaša na sat. Ove zime ski centar će imati sistem za veštacko osnežavanje, kojim će biti pokrivene sve četri staze dužine 7.700 metara.

U ski centru Tornik nalazi se i posebna vrsta instalacije tzv. „tjubing“, koja, kao i sama žičara, može da se koristi i u letnjem i u zimskom periodu godine i pruža neizmerno zadovoljstvo i uzbudenje svima koji odluče da je isprobaju. Ski centar je opremljen i dečijim igralištem i karuselom a ima i svoj parking.

TOP
Dobrodošli na nas sajt! Da bi stranicu mogli da Vam prikažemo na optimalan način koristimo kolačiće. Ukoliko ne prihvatite korišćenje kolačića, neki delovi sajta Vam možda neće biti dobro prikazani. Daljim korišćenjem stranice izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića
Više informacija Prihvatam Odbijam