Želimo vam prijatan boravak u našem zamku. Kako bi i vama i drugim gostima boravak bio prijatan, molim vas da poštujete kućni red i sledeća pravila:

 1. Za svačiju bezbednost nije dozvoljeno unositi i koristiti peglu, kao i lako zapaljive materijale.
 2. Ukoliko želite da primite fax, e-mail ili paket tokom vašeg boravka kod nas, obratite se recepciji.
 3. Ukoliko su Vam potrebne lekarske usluge u toku boravka, obratite se recepciji kako bi pozvali lekara. Troškove ne snosi Klub Satelit Zlatibor.
 4. Smeštaj u sobi može dobiti samo lice koje je prilikom dolaska prijavljeno na recepciji.
 5. Ako u toku Vašeg boravka dođe do oštećenja ili loma stvari u sobi/apartmanu, molimo Vas da odmah prijavite recepciji kako bismo što pre popravili ili zamenili oštećene stvari (popravka ili zamena će biti dodata na Vaš račun).
 6. Upotreba peškira je isključivo za higijenu tela.
 7. Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen samo u određenim smeštajnim jedinicima uz prethodnu najavu i dopatu. Kućnim ljubimcima nije dozvoljen boravak u restoranu i lobiju i ne smeju da ostanu sami na javnim mestima bez nadzora.
 8. Dodatne usluge koje su izvršene na vaš zahtev ( restorani, izleti, masaže...) moraju biti plaćene pre vašeg odlaska.
 9. Dragocenosti i novac možete ostaviti u sefu na recepciji bez naplate. Ne snosimo odgovornost za ostale stvari i vrednosti koje niste ostavili u sefu.
 10. Odjavljivanje gostiju je do 11:30h
 11. Pre odjavljivanja molimo vas da zaključate vrata vaše sobe i ostavite ključ na recepciji.
TOP
Dobrodošli na nas sajt! Da bi stranicu mogli da Vam prikažemo na optimalan način koristimo kolačiće. Ukoliko ne prihvatite korišćenje kolačića, neki delovi sajta Vam možda neće biti dobro prikazani. Daljim korišćenjem stranice izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića