Poštovani, jako smo zadovoljni i ljubazno ugošćeni. Prijatno osoblje i g.šef su se potruduli da se osećamo kao u bajci.
ZADOVOLJNI GOSTI IGOR I MILA, Šanac

Atmosfera je divna. Sve je na profesionalnom nivou, uredno i čisto, osoblje je izuzetno ljubazno. Apartman je divan i moderan, sa prelepim tapetama. Doručak je raznovrstan, na evropskom nivou. Svidela nam se i Spa zona.Prednost je što je posedujete. Sauna je super. Dobra stvar je što radi 24h. Moj mali predlog: uvedite mini teretanu (trake i bicikl). Uživali smo u masažama, pohvala za maserku Biljanu. Ostanite tako ljubazni i predusretljivi, a mi ćemo se rado vraćati.
LJILJA SAVIĆ

Boravak u Klubu Satelit će nam ostati u izvrsnom sjećanju. Osoblje je izuzetno ljubazno, uvijek na usluzi, nasmijano i jako prijatno. Hrana u restoranu je fantastična, kuvaru/kuvarici sve pohvale. Sobarice su jako diskretne (samo smo primjetili čiste sobe, a njih ne). Smještaj je super. Sve u svemu, rado ćemo vas preporučiti svima i nadamo se da ćemo se opet vidjeti. Sve najbolje.
PORODICA BOLJANOVIĆ

Proveli smo četiri nezaboravana dana u ovom hotelu uprkos lošem vremenu. Sve pohvale i preporuke za osoblje i uslugu. Sigurno ćemo opet biti vaši gosti sa zadovoljstvom.
PORODICA MARKOVIĆ

Poštovani, htjeli smo samo da Vam se zahvalimo, sa malim zakašnjenjem, na gostoprimstvu i ljubaznosti Vašeg osoblja. Bilo nam je zadovoljstvo boraviti u Vašem klubu i moramo priznati da smo prezadovoljni, kako smještajem, gastronomskom ponudom, tako i najviše ljubaznošću i gostoprimsvom Vašeg osoblja. Biće nam drago u budućnosti provesti naš odmor kod Vas. Srdačan pozdrav iz Banja Luke. Danijel i Božana Došlov
DANIJEL I BOŽANA DOŠLOV

Odličan tretman osoblja prema nama, apartman je bio čist i udoban. Sve je bilo perfektno. Hrana u restoranu je odlična.
DAVID STAMENOVIĆ

Vrlo lepo mesto, ljubazno osoblje, jednom recju jako korektno mesto za odmor.
DRAGAN MARKOVIĆ

Upravo se vratili, prepuni utisaka. Zlatibor je fantastičan, a Klub Satelit još bolji. Apartman je predivan,osoblje ljubazno ali ne nametljivo. Atmosfera veoma prijatna i opuštena, lepše nego kod kuće. A tek doručak-pravi domaćinski: kajmak i pršuta i ostale đakonije pravih majstora. Jedva čekam proleće da budem ponovo njihov gost.
ANA

Takodje sve preporuke i od mene.
ALEKSANDAR ČUČIĆ

Bila, videla, uživala i idem ponovo u aprilu!!!
VESNA SAVIĆ

Za preporuku!
VESNA MICIC

Sve je bilo prelepo, i više od očekivanog...
IVANA TODOROVIĆ
TOP
Dobrodošli na nas sajt! Da bi stranicu mogli da Vam prikažemo na optimalan način koristimo kolačiće. Ukoliko ne prihvatite korišćenje kolačića, neki delovi sajta Vam možda neće biti dobro prikazani. Daljim korišćenjem stranice izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića