Popust za sve članove International Police Association

Popust za sve članove International Police Organization

Sastoji se od dnevne sobe i trpezarije, kuhinje, 2 spavaće sobe i 2 kupatila.

Što se tiče kapaciteta smeštaja, apartman je do 6 osoba.

Sadrži jedan francuski krevet u spavaćoj sobi, u drugoj sobi su dva singl kreveta, i dnevnoj ležaj za dve osobe.

Apartman E20 je veličine oko 70m2.

Nalazi se u rezidencijalnom delu u blizini glavne zgrade na samom skijalištu, na padini Obudovice.

Sam objekat je izgrađen po najnovijim standardima i ima energetski pasoš. Apartman predstavlja vrhunac hotelske ponude na Zlatiboru.

Gosti koji imaju priliku da budu smešteni u ovom apartmanu imaju na raspolaganju najsavremeniju nameštaji tehniku: LCD televizor, DVD, Mini Bar, Wi-fi internet i još mnogo detalja.

Koriste restoran i SPA centar u glavnoj zgradi a apartman se redovno održava i čisti kao i ostali apartmani u sistemu Kluba Satelit.

Ne propustite da uživate u najsavremenije opremljenom i konfornom apartmanu koji kombinuje sve čari "Mesta sa dušom" i pogledom kroz prozor na prirodne lepote Zlatibora sa najnovijim standardima gradnje i arhitekture.

280x170 rafting

Ovim putem Kamp Highlander vas informiše da nova raftinga sezona počinje uskoro i da je sad najbolji trenutak da rezervišete odmor! Svi oni koji rezervišu kod nas pre početka sezone mogu da dobiju popust na sve aranžmane. Takodje svi aranžmani se mogu praviti po Vasim željama i interesovanjima.

Bilo da žеlitе da doživite rafting na reci Tari, posetite planinu Maglić, Trnovačko jezero, ili da posetite najdublju prašumu u Evropi – Perućicu, sa izuzetnim vodopadom Skakavcem ( 72m visok ), planinu Zelengoru ili možda da obidjete Nacionani park Durmitor, mi smo spremni.

Za koju god avanturu da se odlučite, dovoljno je samo da posetite naš sajt www.highlandertim.com i izaberite najbolji aranžman za Vas, Vašu porodicu, prijatelje i sve one koji koji žele da se opuste u prirodi i napune baterije. Nudimo isključivo domaću hranu, domaći hleb i vruće uštipke, pršutu, mladu teletinu ili jagnjetinu ispod sača, teleću čorbu, ribu pastrmku, kajmak, pitu ispod sača sir, med, i jos mnogo toga. Naglašavamo da ste uvek dobrodošli u našu predivnu prirodu, jer nismo sebični i želimo je podeliti sa Vama!!! Posebne ponude i niže cene nudimo za planinare, studente i veće grupe. Više o nama možete da vidite na našoj web stranici www.highlandertim.com ili na facebook www.facebook.com/HighlanderRaftingTara?ref=hl

Možete nas kontaktirati na broj telefona + 387 65 475 201 ili putem mejla highlandertim@hotmail.com Izbor je vaš

Čekamo Vas i vidimo se uskoro!

Zlatibor280x170Zlatibor se nalazi na krajnjem jugozapadu Srbije, između planina Tare i Zlatara. Obuhvata područje dužine 30 km i širine do 15 km. Ovo područje predstavlja blago zatalasanu planinsku površ, odnosno visoravan, sa najvišim vrhom Tornik, 1496 m. Za Zlatibor je karakteristična velika reljefna raznovrsnost, veliki broj ekosistema i geomorfoloških oblika.
Obuhvata ogromne komplekse živopisnih planinskih pašnjaka i livada prošaranih pojedinačnim ili manjim grupama starih stabala belog bora, odnosno karakterističnim plitko usečenim vijugavim potocima i rečicama. Po obodu površi nalaze se neprohodne klisure, pećine, jame i mešovite šume belog bora, crnog bora, smrče, jele, bukve, hrasta kitnjaka i drugih vrsta drveća.
Područje Zlatibora naseljava 144 vrste slatkovodnih algi, 960 vrsta biljaka, 256 vrsta insekata, 14 vrsta vodozemaca i gmizavaca, 150 vrsta ptica i 54 vrste sisara. Na Zlatiboru postoje endemične biljne vrste, a od životinjskih vrsta prisutni su ribarica, grčka žaba, ćubasta senica, šumska ševa, osičar, vodeni kos, vidra, vuk i lisica.
Zlatiborski kraj je poznat po narodnom graditeljstvu, osobenoj kulturi i običajima, bogatom i raznovrsnom etno-nasleđu, nadaleko čuvenim specijalitetima, zdravoj hrani i blagotvornoj klimi, zbog čega je Zlatibor poznat kao “vazdušna banja“ i jedna je od najomiljenijih turističkih destinacija u Srbiji.
Zlatibor se nalazi u postupku zaštite, predložen od strane Zavoda za zaštitu prirode Srbije za Park prirode i prirodno dobro od izuzetnog značaja.

TOP
Dobrodošli na nas sajt! Da bi stranicu mogli da Vam prikažemo na optimalan način koristimo kolačiće. Ukoliko ne prihvatite korišćenje kolačića, neki delovi sajta Vam možda neće biti dobro prikazani. Daljim korišćenjem stranice izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića