CAR:GO MEDICAL POPUSTI U KLUBU SATELIT

  • 10% POPUSTA NA REDOVNE I AKCIJSKE CENE

  • 20% POPUSTA NA MASAŽE U SATELIT SPA CENTRU

 

CAR:GO MEDICAL ( www.cargomedical.rs ) dostigao je broj od 1500 partnerskih ustanova u svom portfoliu na teritoriji Republike Srbije.  Pored medicinskih, stomatoloških, veterinarskih ordinacija, laboratorija, apoteka, optika i medicinskih pomagala, nege i lepote, wellness i spa centara, zdrave hrane i dečijih programa i edukacije, CAR:GO MEDICAL program od 1.10.2020, uveo je još dve dodatne kategorije: Sport i rekreacija i Briga o starima.

CAR:GO MEDICAL kartica omogućava svim članovima porodice i svim kućnim ljubimcima jeftinije, brže i kvalitetnije lečenje (jedna CAR:GO MEDICAL kartica važi za sve članove porodice kao i kućne ljubimce). Popust se može koristiti za neograničeni broj poseta u svim ustanovama koje su članovi CAR:GO MEDICAL kluba, odnosno u narednom periodu kada se proširi CAR:GO MEDICAL program na susedne države i u ustanovama koje se nalaze na njihovim teritorijama.

Sistem CAR:GO MEDICAL je inovativan, originalan i izuzetno koristan za korisnike, jer značajn oštedi kućni budžet. Svaka kartica omogućava da ostvarite popust do 70% na neograničeni broj poseta, a sam popust se obračunava na celokupan iznos usluge. Kartica važi 365 dana, a po isteku datuma važenja iste, trajanje se može produžiti.

Više o saradnji CAR:GO MEDICAL i turističkog objekta KLUB SATELIT ZLATIBOR možete pogledati ovde