×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 857
JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 856

U donjem nivou nalazi se velika dnevna soba sa garniturom na razvlačenje, trpezarijom, kuhinjom, toaletom. Na gornjem nivou je spavaća soba sa kupatilom.

Sastoji se od dnevne sobe sa garniturom na razvlačenje, trpezarijom, kuhinjom, toaletom. Zatim ima spavaću sobu i dva bračna kreveta.

U donjem nivou nalazi se velika dnevna soba sa garniturom na razvlačenje, trpezarijom, kuhinjom, toaletom. Na gornjem nivou je spavaća soba sa kupatilom.

Dupleks apartman sa šankom u dnevnoj sobi te je posebno pogodan za veća društva.

Apartman sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem. U dnevnom boravku se nalaze dve ugaone garniture koje se razvlače, plazma tv, dvd, mini bar, telefon.

Apartman sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem i plazma TV. U dnevnom boravku se nalazi trosed koji se razvlači + garnitura za sedenje (trosed, dvosed, fotelja) i dva toaletna stočića.

Apartman sa najlepšim pogledom i pokrivenim balkonom. Preporuka za prave hedoniste!

Apartman sa prelepom kuhinjom i modernim dizajnom. Preporuka za mlade parove.

Dnevni boravak sa trosedom, koji se razvlači, plazma tv, dvd, mini bar,telefon.

Apartman sa terasom sa pogledom na skijalište Obudovica.

U dnevnom boravaku se nalazi trosed koji se razvlači, fotelja, plazma tv, dvd, mini bar, telefon, kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider, sudopera, mikrotalasna).

Apartman ima dve spavaće sobe sa francuskim ležajem. Jedna soba je na prvom nivou, druga u nivou ispod (suteren).

Apartman sa galerijom i sa dva francuska ležaja, pa je iz tog razloga predviđen za veće porodice. Drugi je po kvadraturi (posle VIP-a).

TOP
Dobrodošli na nas sajt! Da bi stranicu mogli da Vam prikažemo na optimalan način koristimo kolačiće. Ukoliko ne prihvatite korišćenje kolačića, neki delovi sajta Vam možda neće biti dobro prikazani. Daljim korišćenjem stranice izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića